Κατηγορία Paradox

Paradox Insite GOLD

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η  εφαρμογή Paradox Insite GOLD αντικαθιστά την παλαιότερη εφαρμογή Iparadox και προσφέρει νέες δυνατότητες στα συστήματα Paradox

Η εφαρμογή Paradox Insite GOLD επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος συναγερμου, των καμερών (αν υπάρχουν) και του access control (EVO).

Η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητα παραμετροποίησης της κάμερας του HD78 μέσα σε λίγα λεπτά. Δε χρειάζεται παραμετροποίηση του router (port forwording), παρά μόνο μια εγγραφή στον server PMH. Η συσκευή στην έκδοση HD78F Wi-Fi προγραμματίζεται εύκολα με την χρήση του τοπικού WiFi router ή με την δημιουργία hotspot η οποία μπορεί να επιτευχθεί και με την χρήση ενός smartphone. Όλες οι παράμετροι της κάμερας και του ανιχνευτή προγραμματίζονται εύκολα μέσω της εφαρμογής με λίγα απλά βήματα.. Επιπλέον, οι προωθούμενες ειδοποιήσεις (push notifications) έχουν βελτιωθεί. Όταν ένα αρχείο Video αναπαραχθεί με την εφαρμογή, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να το αποθηκεύσει στο smartphone. Ένας λογαριασμός μπορεί να δημιουργηθεί στον server PMH με ή χωρίς τις κάμερες, παρέχοντας σύνδεση στα συστήματα Paradox μέσω των PCS250, 250G, 260 και 265, καθώς και του IP150.

 

Insite Gold 


 

 

Η εφαρμογή Insite GOLD είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play και παρέχεται δωρεάν.

H δημιουργία λογαριασμού - εγγραφή στο server PMH θα χρεώνεται με ετήσια χρέωση και θα παρέχει ένα αξιόπιστο σύστημα πρόσβασης 24/7, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των χρηστών και με προστασία των προσωπικών δεδομένων και της εγκατάστασης. Κανένα άλλο δεδομένο δεν αποθηκεύεται εκτός της τελευταίας IP διεύθυνσης, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται το απόρρητο των δεδομένων. Κάθε εγκατάσταση ταυτοποιείται με τον μοναδικό σειριακό αριθμό του πίνακα συναγερμού.
Χρεώσεις δημιουργίας λογαριασμού στο PMH Swan.

1 έτος: $24
3 έτη: $55

Διαβάστηκε 289 φορές

Αρχεία

text file 5 64Αρχεία για συστήματα ασφάλειας

 Εγκατάσταση συστημάτων

settings 23 64Απο έμπειρους τεχνικούς

Τεχνική Υποστήριξη

edit 9 64Με άρθρα οδηγίες εγχειρίδια