0 προϊόν(τα) - 0,00€

Συναγερμοί EVO

Συναγερμοί  EVO

Οι συναγερμοι EVO (Paradox) παρέχουν υψηλότατο επίπεδο προστασίας για εγκατάσταση συναγερμοί σε μεγάλα κτίρια (βιομηχανίες ,τράπεζες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτίρια καθώς και μεγάλες κατοικίες όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαιτούμενη.
Τα συστήματα συναγερμού EVO αυτά είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι εύκολα στη χρήση. Η ευελιξία στη διαμόρφωσή τους δίνει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν την διαδικασία επέκτασης, εγκατάστασης και συντήρησης των κέντρων εύκολη και γρήγορη.
Τα κέντρα συναγερμού Digiplex EVO ενσωματώνουν και δυνατότητες για σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης. Η βάση δεδομένων του συστήματος συναγερμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο μέχρι και 32 σημείων . Ενοποιώντας το σύστημα συναγερμού με το σύστημα της ελεγχόμενης πρόσβασης τα κέντρα Digiplex EVO αυξάνουν το επίπεδο προστασίας που μπορεί να προσφέρει ένα και μόνο σύστημα ασφαλείας σημαντικά.

Οι συναγερμοί Digiplex EVO είναι ένα ιδανικό σύστημα ασφαλείας για μεγάλες εγκαταστάσεις συναγερμού που χρειάζονται έως και 192 ζώνες προστασίας.

Συνεργάζονται με τα πληκτρολόγια DNE-K07 ,K656 ,TM4 ,TM50

Κατηγορίες

Συναγερμός Paradox  EVO192

Συναγερμός Paradox EVO192

 Ο συναγερμός Paradox Evo192 ειναι μια &alpha..

Paradox HD77

Paradox HD77

Η κάμερα ανιχνευτής HD77 μπορεί να λειτουργεί σαν ανιχνευτής κίνησης ,και σαν κάμερα να δούμε τι συμβαίνει στον χωρο μας μεσω της εφαρμογής Paradox In..

Συναγερμος Paradox EVOHD

Συναγερμος Paradox EVOHD

Ο συναγερμός Paradox EVOHD είναι μια βε&la..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)