Η ιστοσελίδα www.lds.gr είναι σίτε της LDSystems
 
Η LDSystems είναι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφάλειας , εγκαταστάσεις συναγερμών ,εγκαταστάσεις CCTV ,και γενικά ότι είναι σχετικό με συστήματα τηλεπικοινωνίας και ασφάλειας .
 
  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της, των συστημάτων ασφάλειας και τηλεπικοινωνίας τόσο στο σπίτι σας όσο και στην επιχείρηση σας.
 
  Η εταιρία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πελάτη της (πώληση υλικού ,εγκατάσταση υλικού ,υποστήριξη μετά την πώληση ,αναβάθμιση προϊόντος), αξιολογώντας μεμονωμένα την κάθε περίπτωση προσαρμόζοντας πάντα τις υπηρεσίες της στις ανάγκες σας
 
  Οι άριστα ενημερωμένοι και έμπιστοι τεχνικοί μας είναι στη διάθεση σας να δώσουνε άμεση λύση στο πρόβλημα σας και να καλύψουμε κάθε απορία σας ή τεχνικό πρόβλημα.
 
  Η LDSystems Παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες απαιτήσεις στα συστήματα ασφάλειας, η εταιρεία μας επιλεγεί και δοκιμάζει υλικά απο επωνύμους κατασκευαστείς ,για να προσφέρει στον τελικό πελάτη σίγουρες και αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια του χώρου του.

Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο