0 προϊόν(τα) - 0,00€

Όροι Συναλλαγής

Όροι Συναλλαγής
Μέσα στις υποχρεώσεις της εταιριας μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από την πρώτη σας αγορά,για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο

Διεκπεραίωση παραγγελιών

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά από (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας.
Επιβεβαίωση της παραγγελίας
Κάθε παραγγελία σας, ηλεκτρονική , έχει μια επιβεβαίωση από εμάς τηλεφωνικά εντός 24 ωρών αφού την κάνετε (Αν η παραγγελία σας γίνει μετά τις 17.00 την Παρασκευή, τότε ελέγχεται την Δευτέρα). Θα πρέπει να περιμένετε αυτή την επιβεβαίωση ώστε να ισχύει σαν παραγγελία

Ελάχιστο όριο παραγγελίας
Το Ελάχιστο όριο παραγγελίας για Online αγορές είναι 100€

Πολιτική τιμών
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Τρόποι πληρωμής Δείτε εδω αναλυτικά
Αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση € 3).
Κατάθεση μετρητών στον τραπεζικό λογαριασμό μας
Πιστωτική κάρτα
Πιστωτική κάρτα μέσω της διεθνούς υπηρεσίας PAYPAL
Πληρωμη στο καταστημα
Πληρωμη στο συνεργειο εγκαταστασης (οταν κανει την εγκατασταση συνεργειο μας)

Τρόποι Αποστολής Δείτε εδω αναλυτικά
Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας είναι οι ακόλουθοι
1)Παράδοση με Courier
2)Παραλαβή από το κατάστημα μας
3)Παραδοση απο το συνεργειο που θα κανει την εγκατασταση
4)Μεταφορικη εταιρια
5)ΚΤΕΛ
Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή εντός 48 ωρών για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής).Η ακύρωση γίνεται μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), η τηλεφωνικά. .

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και αναιτιολόγητα, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.(εκτος αν εχει γινει εγκατασταση των προιοντων)
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη,

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε με χρέωση δική μας στις παρακάτω περιπτώσεις

α) λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του.

β) προϊόντα που καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει με το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, η εταιρεία δε θα δεχτεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε αντικατάσταση.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το περιθώριο επιστροφής ειναι δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές των εμπορευμάτων θα γίνονται μόνο με την εταιρεία ταχυμεταφορών .