ΤΕΧΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Σεπτέμβριος 08, 2010, 04:31:15 πμ
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. *

τεχνικο ιστολογιο
sp 5500
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

sp 5500
Αποστολέας Μήνυμα
admin
Διαχειριστής
Ανώτερο μέλος

"Μονο δυο πραγματα ειναι απεραντα: το συμπαν και η

Προφίλ WWW E-mail
« στις: Ιούλιος 03, 2010, 02:20:35 πμ »

Χαίρετε,

είχα τον παραπάνω συναγερμό στο Ρέθυμνο εγκατεστημένο/παραμετροποιημένο από το κατάστημα που τον είχα προμηθευτεί.
Τώρα επέστρεψα από Κρήτη και με τη βοήθεια ενός ηλεκτρολόγου περάσαμε τις παγίδες στο νέο σπίτι και τοποθετήσαμε τον συναγερμό.
Έχω καταφέρει να οπλίζει και ενεργοποιείται ο συναγερμός σε περίπτωση "διάρηξης" αλλά έχω τα παρακάτω θέματα.
1. ο ηλεκτρολόγος τοποθέτησε ένα ρελέ γιατί σε περίπτωση "διάρηξης" η εξωτερική σειρήνα δεν ηχούσε
2. στην πλακέτα του συναγερμού δεν υπήρχε ασφάλεια και έβαλε μια άλλη
3. όταν έχω διακοπή ρεύματος η σειρήνα πρέπει να ηχεί ;
4. πατώντας το TBL ανάβει το 2 και υποθέτω ότι έχει να κάνει με την τροφοδοσία/μπαταρία
Μέτρησα τη μπαταρία και είναι 12,8 V.
5. σε περίπτωση διάρηξης είχε ρυθμιστεί ο συναγερμός και καλούσε σε κάποιους αριθμούς τηλεφώνων. Το σήμα κλήσης μπορεί να περάσει μέσω voip γιατί έχω γραμμή οτε ;

Aυτό που θέλω να μάθω είναι αν έρθει τεχνικός για έλεγχο ποιό θα είναι το κόστος για την επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων.

Έχω ζητήσει εγγραφή στο forum αλλά δεν έχω λάβει  απάντηση για ταυτοπίηση.

Σάς ευχαριστώ
Καταγράφηκε

admin
Διαχειριστής
Ανώτερο μέλος

"Μονο δυο πραγματα ειναι απεραντα: το συμπαν και η

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 03, 2010, 03:08:22 πμ »

Καλησπέρα  φίλε
Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω στα προβλήματα σου
Α) η σύνδεση της σειρήνας γίνεται με διαφόρους τρόπους ,η χρηση ρελε είναι η πιο ευκολη
Δεν χρειάζεται προγραμματισμό
Β) αν η ασφάλεια είναι 1.5-2 α  δεν υπάρχει πρόβλημα
Γ) δεν πρέπει να κτυπάει ,Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θέλει αλλαγή η μπαταρία της μονάδας (ίσως και της σειρήνας)
Δ)πρόβλημα τροφοδοσίας  ρίξε μια μάτια εδώ  http://www.lds.gr/forum/index.php/topic,461.0.html
Μπορεί να έχει πρόβλημα η μπαταρία (άσχετος την μέτρηση που έκανες ) η να έχει πρόβλημα το κύκλωμα φόρτισης (κάτι ισως με την ασφάλεια που άλλαξες)
Αυτό εδώ το πρόβλημα εχει σίγουρα κάποια σχέση με το προηγούμενο πρόβλημα
Ε) θα ζητήσεις από τον παροχο τηλεφωνίας να σου ενεργοποιήσει λειτουργιά  fax στην γραμμή σου ,αν δεν  εχεις αποτέλεσμα με αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τh module sirion για σύνδεση με κέντρο μεσο ip (δεν μπορεί να καλεί απλά τηλεφωνά

Ελπίζω να βοήθησα σε πρώτη φάση
Τα επόμενα βήματα που μπορείς να κάνεις  είναι τα εξής
α)Να φέρεις την πλακέτα για έλεγχο και update (αν είναι έκδοση παλαιότερη από 4,53 θέλει αναβάθμιση)
στην  εταιρία www.technology4u.gr  (ΥΠΟΨΙΝ Κ ΛΥΣΣΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)
χωρίς καμία χρέωση και καμία υποχρέωση

Β) να έρθει κάποιος τεχνικός μας στον χώρο σας  να ρυθμίσει το σύστημα
Με χρέωση 60-100+φπα  (χωρίς κόστος υλικών  πχ μπαταριές κτλ)

Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: