Καλησπέρα
Αρχικά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο για την ανοχή σου στο post μιας και όντως είναι στα όρια. Ευχαριστώ λοιπόν.
Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δε θα πω το όνομα του προγράμματος που χρησιμοποιώ.

Είναι μια ιδέα που ξεσήκωσα από την Ολλανδία, δούλευα 2 χρόνια εκεί σε μια εταιρεία που έκανε υποστήριξη σε Sonicwall firewall. Ως super ασφαλή environment, είχαν επιλέξει το πρόγραμμα αυτό, το οποίο μπορεί να προσφέρει encryption μέσω vpn και δυναμικούς κωδικούς για αποφυγή κακόβουλών κινήσεων. Αυτά τα διαπίστωσα και μόνος μου κάνοντας sniffing με το wireshark σε διάφορες συνδέσεις για να δώ τους Peer και ότι υπάρχει encryption. Μια άλλη βασική διάφορα με αυτά που αναφέρεις logmein,vnc είναι ότι κάνει reverse nat, επομένως δε χρειάζεται καμία πλευρά να ανοίξει πόρτες στο router του. Τέλος σου δίνει τη δυνατότητα για εκτέλεση και όχι εγκατάσταση ολοκληρώνοντας το τομέα της ασφάλειας μιας και μπορείς μετά απλά να διαγράψεις το αρχείο που κατέβασες. Σημαντικό τέλος είναι ότι ο client αναμενόμενα είναι δωρεάν. Linux δεν υποστηρίζει.
Απολογία – εξήγηση για την μη αναφορά του προγράμαμτος.
Γυρνώντας Ελλάδα και ξανά βλέποντας την παρούσα οικονομική κατάσταση, άλλαξα 3 δουλειές σε 7 μήνες, ο ένας χρεοκόπησε, αποφάσισα να στηριχτώ στα δικά μου πόδια. Ξεκίνησα να ενημερώνω εταιρείες και ιδιώτες με όποιο τρόπο μπορούσα post email κάρτες και αγγελίες για αυτή τη νέα μου προσπάθεια. Στη διάρκεια αυτή κάποιοι θέλησαν να δοκιμάσουν κάποιοι μου έσβησαν τα post κάποιοι με είπαν spammer και κάποιοι χάρηκαν με πολύ για τον τρόπο συνεργασίας και το κόστος, αλλά μέχρι εδώ όλα καλά.
Στην Ελλάδα όμως ισχύει το ότι δε θέλει να σε δει κανείς να πετυχαίνεις κάτι που σε διαβεβαιώνω στην Ολλανδία τουλάχιστον δεν ισχύει. Δε μιλάω για ανταγωνισμό, σε αυτό που προτείνω άλλωστε είναι πολύ μικρός έως μηδενικός αλλά κατέβασα πολύ τις τιμές συγκριτικά με τον άλλο που χρεώνει επίσκεψη 30, 40, 50 ευρώ και πάει λέγοντας για έναν καθαρισμό από ιούς κάτι που εγώ θεωρώ απαράδεκτο.
Εγώ είμαι συνδρομητής της ontelecoms και ασχολούμαι από τότε που γύρισα από Ολλανδία με την ασφάλεια των ελληνικών δικτύων το οποίο είναι τρύπιο βλέπε hacking του cern. Βρήκα λοιπόν μια τρύπα στο δίκτυο της Ontelecoms , έναν απλό τρόπο για να αποσυνδέσεις κατά βούληση τους οικιακούς συνδρομητές της On. Τους ενημέρωσα επίσημα και επώνυμα για αυτό και αντιμετώπισα τη κοροϊδία και τον ωχαδερφισμό σε όλο του το μεγαλείο, όσο για λύση ούτε κουβέντα. Μετά από αυτό εγώ πόσταρα στο Youtube τον τρόπο για να τον μάθουν οι χρήστες, όπως ενημερώνω και τους ιδιοκτήτες των ελληνικών website για τις τρύπες που βρίσκω στις σελίδες τους. Αυτό με την ontelecoms όμως μου γύρισε boomerang σε αυτό που κάνω τώρα μιας και ολημερίς και ολονυχτίς το modem μου αποσυνδεόταν χωρίς να μπορεί κανείς να βοηθήσει.
Πρακτικά αυτό για μένα δεν είχε κόστος μιας και χρησιμοποιώ τον ΟΤΕ όταν δουλεύω. Θεωρώ όμως ότι η δημοσιοποίηση του προγράμματος πιθανόν να έβαζε εμένα αλλά και τους πελάτες μου σε προβλήματα και ζητώ κατανόηση για τη μη αναφοράς του προγράμματος στο forum σας. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για δωρεάν δοκιμή.
Σημείωση: Δε νομίζω να έχω ξανακάνει τόσο μεγαλό post σε forum