downloads.lds.gr

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑPOLLO TD-16 ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ  (Αναγνώστηκε 2124 φορές)

marios4

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑPOLLO TD-16 ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
« στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 01:08:31 πμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ SIGMA...O ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟΣ..ΕΙΔΗΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ LCD....ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΩ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΜΗΠΩΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟ MODULE KAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ??
ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ(ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ)ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

admin

• Διαχειριστής
  • Ανώτερο μέλος
  • "Μονο δυο πραγματα ειναι απεραντα: το συμπαν και η
    • Προφίλ
    • ldsystems
Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑPOLLO TD-16 ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
« Reply #1 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 12:09:36 μμ »
Καλησπέρα φίλε
Ο προγραμματισμός μέσω υπολογιστή γίνετε με κλήση dial up (modem)
Το λογισμικό το ζητάς από εκεί που αγόρασες τον συναγερμό η από την sigma http://sigmasec.gr/site/downloads.php?id=5

marios4

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Reply #2 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 01:10:13 μμ »
ευχαριστω για την απαντηση.
ρωτησα στο μαγαζι που πηρα το συναγερμο και μου ειπαν οτι δεν εχουνε το cd για να μου το γραψουνε..και μου ειπαν να μπω στο site της sigma..ομως εκει για να το κατεβασεις(το οποιο ειναι τζαμπα)πρεπει να κανεις εγγραφη για να γινεις μελος και εγω ναι μεν ειμαι ηλεκτρονικος αλλα δεν εχω σφραγιδα οπως τουλαχιστων μου ειπαν απο την εταιρια.....την σφραγιδα της εταιριας δεν μπορω να βαλω....υπαλληλος ειμαι τι να κανω??
και να σκεφτης οτι αυτη την φορα ειπα να βαλω sigma γιατι ειναι ελληνικη και εχει --νομιζα δηλ υποστηριξη...........nomizw pws paradox rules

admin

• Διαχειριστής
  • Ανώτερο μέλος
  • "Μονο δυο πραγματα ειναι απεραντα: το συμπαν και η
    • Προφίλ
    • ldsystems
« Reply #3 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 01:48:12 μμ »
Γενικά η πολιτική των εταιριών είναι να δίνουν τα ρεμοτε προγράμματα μόνο σε εγκαταστάτες επαγγελματίες (για θέματα ασφάλειας)
Το ρεμοτε πρόγραμμα είναι επικίνδυνο αν πέσει στα χέρια κάποιου κακοπροαίρετου
Το μαγαζί που αγόρασες τα υλικά σίγουρα το έχει (απλά δεν το δίνει)

marios4

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Reply #4 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 03:15:02 μμ »
εγω δεν νομιζω να ειναι επικινδυνο αφου για να προγραμματιστη η μοναδα πρεπει πρωτα να την βαλεις σε κατασταση downloading αν θυμαμε καλα ...και αυτο δεν γινετε απο το τηλεφωνο...

no name

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Reply #5 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 12:58:56 μμ »
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΑΡΙΕ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΟ MODULE RS232-LDL. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ MODULE ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΑΚΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΠΙΚΑ .ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΧΓΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΩ.

ermis

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Reply #6 στις: Μάιος 06, 2009, 11:20:21 πμ »
Καλημέρα! Μήπως ξέρετε πως μπορώ να προμηθευτώ και εγώ το module για τον πίνακα apollo?

giorgosxristou

• Αρχάριο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Reply #7 στις: Μάιος 07, 2009, 10:50:26 πμ »
καλημέρα ,
έχω παραγγείλει τον apollo TD-16 και θα κάνω την εγκατάσταση εγώ,επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με
συναγερμό θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα,ο προγραμματισμός την μονάδας μέσω υπολογιστή πως γίνετε?
δηλαδή από όσο κατάλαβα μέσω του  modem του υπολογιστή και την εισόδου τις τηλεφωνικής γραμμής του
 συναγερμού?αν ναι ,από που μπορώ να βρω το softwear?μπορεί kάποιος από εδώ να μου το στείλει?το  module
που αναφέρεται ποιο πάνω τι είναι?
ευχαριστώ πολύ.